Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya

Friday, October 19, 2018

  1. Copy gambar di atas dan backlink untuk di entri di blog korang.
  2. Follow blog Drawing The Words
  3. Follow ig  @_suhxj 
  4. Pilih buku yang korang nak .Free memang free tapi postage korang bayar.Ikut koranglah kalau nak buku,taknak takpe.Still boleh join. Sape cepat pilih,dia dapat (Sila nyatakan di komen dan di entri korang)
  5. Komen link entri anda di entri bawah
Ada syarat tambahan daripada sponsor
Like, follow insta dan fb


SEGMEN BERLANGSUNG DARI 15 OCT HINGGA 18 NOV

Done!Senang je....harap ada yang memeriahkan segmen ni!

Hadiah untuk pemenang Random adalah sebuah buku Zine. A Gift For D'Cleft

Klik Link Banner untuk join.

Kalau Kak feni terpilih. Tak kisah dapat buku apa pun. (<_>)



5 comments:

  1. Best of luck awk 😊 moga Ada rezekinya

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana join!

    senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..boleh blogwalkng!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak-buku.html

    ReplyDelete
  3. Ada pengumuman sikit..hehehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pengumuman-untuk-peserta-segmen-saya.html

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.