Bersama BestFriend Plaza Permata

Wednesday, September 28, 2016

Wah wah wah dah seminggu tak jumpa walaupun kerja satu level. Hari ni curi masa dapat jumpa sekejap pun jadilah. Misi sekarang nak kuruskan badan. Kehkehkeh.

Macam mana nak kuruskan badan ? Cuba diet secara sihat. Kurangkan makanan yang berlemak-lemak dan amalkan bersenam.

Hari ni hanya makan sekali je. Kalau sebelum ni makan pagi, makan tengah hari dan makan malam. Semuanya berat-berat macam nasi goreng, mee goreng, atau bihun goreng. 

Nak kurus punya pasal dan nak jaga kesihatan juga sebenarnya. Penting sebenarnya amalkan gaya hidup yang sihat ni. Bila badan sihat otak pun cergas.

Okaylah. Next kita sambung story lagi.

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.