Misi Belum Berjaya

Saturday, April 22, 2017
Bulan ni target nak tulis blog 50 entry untuk blog buat duit Blog Safeni Feni, So far sampai takat ni dah 27 entry dah siap. Lagi 23 entry nak tulis. Planning dah ada cuma masa je yang tak boleh buat lagi. Tinggal 8 hari hari ni.

Bermakna dalam sehari kena update minimum 3 entry untuk cukupkan 50. Semoga Mak Jemah kuat dan banyak idea nak tulis.

Kena korbankan masa tidur la lepas ni. Takde masa nak relaks2 la pas ni. Time rehat pun kene pulun tulis blog.

Setakat ni dah banyak orang datang ke blog Mak Jemah. Syukur sangat sebab memang buat blog tu untuk cari customer.

Rasa lebih tersusun dan best jer bila boleh share di blog.

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.