My Ramadhan Battle Plan 1438 Hijrah

Friday, May 26, 2017

Selamat menyambut Ramadhan Al-mubarak semua. Malam ni tengok anak bulan dan inshaAllah esok start puasa. Semoga tahun ni feni boleh lakukan amal ibadat yang lebih dari sebelum ini.

Abang Aus pun dah nak start berpuasa jadi secara tak langsung ummi pun kena kuat semangat untuk buat amal ibadat. Misi tahun ni taknak makan banyak-banyak masa buka puasa sebab nak buat solat terawih setiap malam.

Dah plan siap-siap dah apa aktiviti untuk bulan puasa ni. Hati ni memanglah nak puasa penuh tapi kita ni perempuan so adalah waktu cuti ketak uzur tu.

Apa yang Feni nak buat waktu uzur pun Feni dah plan siap-siap. Bagus juga ada Battle Plan ni.

Siapa yang membuatnya mesti dapat pahala yang banyak sebab sebarkan kebaikan.

Semoga Ramadhan tahun ni lebih bermakna. Amin.

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.