VITAMIN PERTAMA YANG BERJAYA MAK JEMAH JUAL

Monday, August 28, 2017
Alhamdulillah mengimbas kembali kenangan lama. Punyalah gila buat hard selling kat fb sebab nak dapat sales. Rezeki memang menyubelahi Mak Jemah. Masa tu tak fikir apa. Hanya tau nak buat posting je. Post je seberapa banyak poster yang ada dalam group. Korek info taip konten. Banyak hard sell la masa tu. Mana tau pasal copywriting bagai kan. 

Lucu pun ada bila ingat balik tapi takpe it's the process. Lama-lama pandai la. Macam sekarang kan. Ahaksss. 

Set pertama yang Mak Jemah berjaya jual ialah SET SKIN CARE PREMIUM ni.


Seronok sangat masa tu sebab dapat jual Full Set Skin Care Premium ni. Biasalah yang beli nya mestilah orang perempuan. Motif utama beli sebab nak kulit cantik dan awet muda. 

Beberapa bulan kemudian Mak Jemah buat follow up dan memang customer sangat-sangat berpuas hati dengan suplemen ni. Kulit menjadi halus dan bertambah gebu. Paling seronok dia kata jeragat yang dulu susah nau nak pudah lama-lama nampak pudar penangan Set ni. Dia siap cakap lagi dah habis nanti saya repeat order. Wow, tak berbunga ke hatiku ini ? Munga-munga cinta la. Bukan sebab dia nak repeat order tau, sebab hasilnya membuatkan customer Mak Jemah tu happy. 

Alhamdulillah tak salah pilih bisnes Mak Jemah ni. Vitamin Shaklee semuanya selamat untuk di amalkan. Ada LandMark Study dan dibuktikan dengan Sains. Diuji secara klinikal untuk menjamin keberkesanannya.

Jadi sekiranya ada yang berminat untuk mendapatkan SET SKIN CARE PREMIUM ni bolehlah menghubungi Feni :-

Safeni Feni
SID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp:+601115672780
Email: feni8683@gmail.com

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.