BELAJAR BUAT DUIT DENGAN BLOG BERSAMA DENGAN RAKAN-RAKAN BINTANG

Thursday, October 26, 2017
Alhamdulillah semalam berlangsungnya kelas untuk info dan maklumat tentang kanser serviks yang telah dibentangkan oleh seorang sahabat Feni dalam #teambintang iaitu Suhana.


Nak tulis info berkenaan dengan masalah dan juga produk yang sesuai juga perlukan maklumat yang betul dan tepat.

Dibawah adalah list untuk kelas wassap yang akan kami bentang dan bincangkan dalam group. Bila dah ada info tentang sesuatu perkara itu bolehlah kami share dalam blog.


Best sangat menulis di blog ni sebab in case lah kedepan hari FB ke ig ke dibubarkan macam friendster atau myspace zaman-zaman remaja dulu. Atleast ada backup untuk cari makan lagi. Sebab tu lah kami dalam group memang tekankan banyak menulis di blog.

Antara sebab kenapa Feni suka menulis di blog berbanding di FB boleh BACA SINI.

Dalam group #TeamBintang juga kami banyak belajar tentang :

✔ Menulis untuk buat duit
✔ Menjadikan blog sebagai kedai online yang sentiasa open 24 jam sehari
✔ Menarik trafik supaya mengungjungi blog
✔ Entry yang berpengaruh
✔ Mesra Google


Berminat untuk menjadi sebahagian dari ahli #teamBintang bolehlah menghubungi Feni :

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com


No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.