LANGKAWI, TUNGGU KAMI DATANG

Wednesday, October 04, 2017
Sumber gambar : En google

Langkawi, tunggu kami datang !

Hihi tak sabarnya nak sampai langkawi. Esok kami akan naik flight ke Langkawi pukul 12.10 tengahari dan tiba di sana dalam pukul 1.00 petang. Tiket flight dah lama booking dekat Traveloka. Esok kena keluar awal la sebab nak parking di Putrajaya dan naik ERL ke KLIA1.

Alhamdulillah segala perancangan berjalan dengan lancar. Dari booking tiket flight pergi balik hingga la tiket-tiket nak berjalan kat sana. Kebetulan bulan September hari tu ada MATTA FAIR bolehlah beli tiket nak naik Cable Car dan jalan-jalan di sana dengan harga yang lebih murah. So, kepala dah tak pening nak gi mana, nak gi mana bila sampai sana.

So, esok pepagi dah kena keluar awal sebab jalan kat rumah tu memang jem gila. Anak-anak memang eksaited gila tapi ummi abah pun lebih lagi. Haha maklumlah pestime nak naik kapal terbang kan. Abang Aus 5 tahun dah nak naik kapal terbang. Adik Rayyan umur tak sampai 3 tahun dah naik kapal terbang. Rezeki korang ler anak-anak. Alhamdulillah.

Ummi dengan abah bila dah 30-an baru nak merasa naik belon. Tu pun syukur ya rahmat walaupun hanya sekadar nak pergi Langkawi. Keh keh keh.

InsyaAllah lepas ni kalau ada rezeki boleh pergi ke luar negara pulak. Nak simpan duit nak pergi umrah pulak. Semoga Allah permudahkan segala urusannya.

Okey, nanti Mak Jemah sambung cerita Langkawi di next entry naaa.

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.