SUPLEMEN YANG MEMBANTU KESIHATAN KULIT

Wednesday, October 04, 2017


Sebelum kenal dengan produk suplemen ni memang Feni tak tahu pun kepentingan makan suplemen. Namun sejak beranak pinak dan hidup semakin berubah. Terdesak untuk menambah stok EBM untuk Adik Rayyan masa tu menyebabkan Feni mencuba Alfalfa dan ESP sebagai milk booster. 

Tak sangka lepas mengamalkan ESP dan Alfalfa, susu menjadi meriah dan dapat kumpul stok EBM. Sehinggalah hari ni Adik Rayyan yang berumur hampir 3 tahun pun masih menyusu badan.

Lepas pantang, Feni tambah suplemen Vitamin C sebab nak kuatkan imun diri sendiri dan juga Adik Rayyan. Maklumlah lepas pantang terus masuk kerja. Pergi dan balik kerja pulak dengan motor. Tau sajalah keadaan jalan bila naik motor ni. Terdedah pada habuk dan debu. Mudah kena sakit dan kulit pun nampak kusam dan tak bermaya.

Bila dah beranak ni masa sangatlah berharga. Dah takde masa dah nak mekap lama-lama. Sibuk uruskan anak-anak je. 


KEBAIKAN VITAMIN C SHAKLEE



KEBAIKAN ESP SHAKLEE




TESTIMONI DIRI SENDIRI YANG TELAH MENGAMALKAN SET CANTIK SEJAK TAHUN 2015



Bila tengok gambar-gambar lama, gelak besar mengalahkan pontianak. Ya Allah teruknya muka Feni dulu.

2011

Kulit kusam dan tidak bermaya
Tona kulit tidak sekata
Parut jerawat dan jeragat

2017

Kulit semakin sihat dan gebu
Tona kulit sekata
Parut jerawat dan jeragat hilang

Alhamdulillah sejak amalkan suplemen ni secara konsisten, masalah kulit kusam dan tidak bermaya ni selesai. Nak keluar tanpa mekap pun senang hati sebab memang tak suka mekap pun. Kalau mekap pun time-time ada event atau pergi kenduri. Kalau setakat nak lepak kedai mamak memang tak mekap la.

Untuk yang berminat untuk mendapatkan produk SHAKLEE atau membuat pesanan bolehlah menghubungi Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com




No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.