KEKASIH PAKSA RELA - 2018 THE BEST DRAMA

Friday, January 05, 2018



Walaweh tak sabor nak tunggu pukul 7. Walaupun masa tu aku tengah atas moto nak balik rumah. Nak tengok cerita nih. Berhantu betol weh.
.
.
Series mula2 tengok dulu aku cakap musti 'tak best sebab pelakon baru'. Haha kejam khennnn ?
.
.
Hari ni aku tak sabor nak tengok next dan next. Hannan dah kawen wei si budak kecik yang comel. Tu si Remy ishak pulak jadi hero. Adeiii lagi tak sabor. Hahaha sejak bila aku jadi gila kat retis ni ? Entahlah. Ni punca nak buat modal nak lap ayaq mato pulok la ni.
.
.
Dulu patahnya sayap. Pastu 7 hari mencintaiku. Hat ni memang aku sedu sedan sampai bengkak mato. 
.
.
Ni dok gilo tengok cito ni pulokla haiii. Apo nak dikato. 

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.