Minuman Berkhasiat Kesukaan Ramai

Thursday, January 18, 2018
Eh dah pukul 2.43 petang. Lunch tadi tak sempat nak turun sebab sakit perut. Bila sakit kena angin memang boleh buat mood spoil. Nak turun pun rasa tak larat.

Bila dah lewat macam ni memang bad mood. Perut pulak kruk krap kruk krap berdondang sayang sebab lapar. Pagi tadi dah sarapan dengan nasi goreng dan minum milo tapi perut lapar lagi. Mujur Feni simpan stok ESP untuk masa-masa kecemasan ni.


Khasiat ESP untuk Feni yang tengah sakit perut dan berangin ni.

Bila lambat makan perut masuk angin dan mula rasa meloya dan nak muntah. Bila kena angin naik sampai ke kepala, semua kerja memang tak boleh nak hadap. Siapa yang ada masalah macam ni, kita geng.

Bancuh ESP dengan air suam sebab ESP memang tidak digalakkan bancuh dengan air panas sebab dikhuatir khasiat ESP akan hilang bila air terlalu panas. Jadi gunakan air suam-suam kuku just nice !

Feni akan minum ESP untuk mengurangkan masalah angin dalam badan. Ia juga sangat mengenyangkan dan memberi tenaga. Jadi kalau macam kena kerja banyak dan perlu stay back dah takde hal. ESP kira macam minuman tenaga.

Hihi teringat dulu masa duduk depan bilik LJ, selalu ambik dia punya power bar untuk mengatasi masalah kelaparan ni. Sekarang ni sejak dok amalkan ESP ni jarang nau ambik power bar dia.

ESP ni memang membantu memberikan tenaga serta menyihatkan.

KESAN PENGAMBILAN ESP SECARA BERTERUSAN

1. Awet muda dengan asid amino penting untuk membina rambut, darah, kulit, otot, kuku dan lain-lain.

2. Baik untuk hormon.

3. Memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan, juga baik untuk prostat.

4. Merangsang penghasilan semula kulit dan otot, mengembalikan radian kulit serta memudarkan kesan parut.

5. Pembekal tenaga segera dan meningkatkan sistem imun badan dan membantu cegah migrain.

6. Membaiki masalah rambut gugur/beruban.

7. Mengekalkan paras gula dalam darah yang rendah sangat membantu mereka yang nak mengurangkan berat badan dan untuk menjaga kesihatan jangka panjang.

Jadi ESP ni memang boleh diamalkan oleh lelaki dan juga wanita.

TESTIMONI ESP 






BACA JUGA TESTIMONI ESP UNTUK KURUS DISINI.


Nak order Shaklee ? Boleh terus wasap Feni. KLIK SINI. atau

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.