March 2018

Wednesday, February 28, 2018


Yeahhhh esok dah masuk bulan Mac. Bulan kelahiran Mak Jemah. Semalam 2 orang dah tegur lagi sebulan birthday yang ke 32. Hahaha cepat benau masa berlalu.

Year after year, memang tak sangka masa berlalu begitu pantas. Abang Aus pun dah meningkat umur ke 6 tahun dan Adik Rayyan 4 tahun. Hidup ni kejap je. Pejam celik pejam celik dah tua dah aku.

Anak-anak semakin besar semakin pandai dan mula jadi kawan kita. Alhamdulillah untuk nikmat yang tidak ternilai ini.

Bila bos cakap "Waaa tak lama lagi dah nak sambut birthday la dia'. Terus mak jemah cakap. "I nak hadiah besar". Hahahahaha pening bos aku bila dapat staff yang biol macam Mak jemah ni. Otak tak berapa nak center, Kihkihkih

Seronok kerja kalau ada bos yang best dan happening. Walaupun kadang-kadang pasal gaji memang senak nak mikir. Memikirkan sekarang ni nak dapat kerja susah, bertabah lah. Banyak peluang lain untuk mendapat rezeki. InshaAllah kalau kita buat suruhan Allah, mudah jer rezeki nak masuk. Janji kita usaha. Contohnya macam Mak Jemah ni suka update pasal info-info produk dekat BLOG SAFENI FENI. Boleh je dapat sales.

Kadang-kadang orang pm terus beli, kadang-kadang pm sebab nak survey harga. Jadi peniaga online yang medium online banyak cabang ni memang kena sabar. Nak-nak pulak produk kita banyak orang jual. Bergantung pada rezeki dan juga usaha juga. Kalau tak usaha macam mana nak dapat ye dokkk ?

Okey. Jumpa lagi di Next entry.

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.