MEWANGI SELAMANYA DENGAN ESSENTIAL OIL - YOUNG LIVING

Monday, March 19, 2018
Sebelum ni memang teringin sangat nak beli air purifier tu. Bila ushar di pasaraya harga dia mak aiii boleh tahan juga.

Akhir tahun lepas, ada buat demostrasi di opis tentang Young Living ni. Best sangat sebab boleh guna essential oil untuk masalah kesihatan. Bau pun wangi je. Bila diberi peluang untuk mencuba sendiri buat produk dengan minyak Essential Oil Young Living ni, memang tak lepaskan peluang untuk share dengan orang lain supaya dapat rasa bau dan faedah daripada produk YL ni.


Untuk permulaan, bos kami beli satu set untuk dipasangkan di pejabat. Bila stress-stress ke dan tertekan dengan keadaan pejabat dengan bau-bauan yang kurang menyenangkan macam bau rokok ke, sampah ke. Memang YL ni sangat-sangat membantu.


Harga untuk satu set ialah RM756.00 sahaja. Keahlian adalah percuma dengan belian SET PREMIUM STARTER KIT ni. Sangat-sangat berbaloi kerana boleh jimat sangat banyak berbanding beli satu-satu.


Kebaikan setiap minyak Essential Oil















2 comments:

  1. https://safenifeni.blogspot.my/2018/03/mewangi-selamanya-dengan-essential-oil.html

    ReplyDelete
  2. bau wangi..turut memmpengaruhi mood kita..

    bau yang disukai mood akan rasa positif

    bau jelek maka mood akan serba tak jadi

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.