JOM KURUS DAN SIHAT DENGAN PRODUK YANG DIHASILKAN SECARA SEMULAJADI

Tuesday, April 03, 2018

Sebelum ni berat badan agak membimbangkan sampai tahap obesiti. Berat dulu 150kg. Macam-macam produk kurus telah cuba. Tak kira harga mahal dengan murah. Main beli je asalkan badan dapat diturunkan. Bila badan dah semakin naik dan naik ni mula lah makin lama makin tak larat nak buat kerja.

Setelah google google untuk mencari penyelesaian terbuka hati nak cuba produk Shaklee.  Antara produk yang disarankan dalam mendapatkan bentuk badan yang ideal ialah ESP, Cinch, Cinch tea, Alfalfa Complex, Lecithin, Vitalea dan Herbalax. 
- Puan Anita, Kuala Lumpur -



 

Produk ini bukan sahaja membantu dalam mendapatkan bentuk badan yang ideal malah menjadikan kulit lebih cantik dan gebu. 

Metabolisme badan kita akan menurun setelah umur meningkat bermula 30 tahun. Jadi kebanyakan orang mula mengambil makanan tambahan atau suplemen untuk membantu dalam meningkatkan kadar metabolisma. Seeloknya untuk mendapatkan berat badan yang ideal perlulah mengamalkan gaya hidup yang sihat seperti makan secara sihat, bersenam, tidak merokok dan juga elakkan minum minuman keras.

Perbezaan Shaklee

Shaklee menghasilkan produk yang berasaskan bahan-bahan semulajadi. Diuji secara klinikal untuk setiap produknya. Ia selamat untuk diamalkan.

Untuk mendapatkan suplemen bagi proses mendapatkan bentuk badan yang ideal ini bolehlah menghubungi Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com

JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE HARI INI

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.