SELESAI COD OSTEMATRIX UNTUK HARI NI

Friday, April 27, 2018
Buat bisnes online ni kadang-kadang best dan kadang-kadang tak best. Bergantung pada rezeki. Alhamdulillah rezeki Feni dengan Shaklee tetap ada walaupun untung tak banyak tapi rasa best gila bila dapat tolong orang lain.

2 malam lepas masa tengah dok cuci rumah adik ipar sebab dia baru pindah. Wasap masuk nak order ostematrix. Ohh baru perasan yang dah tarikh gaji. Kalau gomen dah dapat gaji awal. Kami kerja swasta ni agak lambat sikit berbanding dengan orang gomen.

Okey ! Habis citer bab tarikh gaji.

Yang wasap ni lawyer opis depan. Selalu hai hai bye bye je. Takdelah borak panjang kalau jumpa. Awal minggu ni dia terserempak dengan Feni dekat koridor masa nak masuk pejabat. Dia tanya-tanya pasal ostematrix. Untuk kuatkan gigi boleh ke ostematrix ni Feni ?

So.. Feni pun pot-pet pot-pet la cerita sikit-sikit pasal ostematrix ni. Dia cakap okeylah nanti kalau jadi Fatin order. Feni pun okey.

Dan hari ni selamat dah COD ostematrix kepada dia.



Alhamdulillah. Hari ni 2 kali bukak shaklee2u untuk buat order. Kalau macam susah sangat dan takde modal nak menega. Eloklah cuba buat bisnes Shaklee ni. Semua boleh buat hujung jari. Kalau macam customer nak COD boleh jer deal tunggu 2 3 hari. Sebab kalau order online pun kena tunggu jugak melainkan customer nak urgent.

Rezeki takkan kemana kalau kita usaha. Allah tahu bila nak bagi dekat kita. Pasal bisnes Shaklee ni bisnes paling mudah dan senang sebab vitamin dia memang diuji secara klinikal dan dibuktikan dengan sains. Ada fakta yang benarrrr orang kata. Bukan vitamin yang timbang kilo.

TESTIMONI OSTEMATRIX 





Boleh hubungi Feni untuk dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat percuma.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com


No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.