Jom Kembali Bekerja Setelah Cuti Hari Raya !

Thursday, June 21, 2018
Masih dalam mood hari raya ni haa. Tapi kerja kena buat jugak. Kalau tak macam mana nak isi perut sendiri dan keluarga di rumah kan. Kerja pun untuk kita juga.

Okey hari ni Feni ada sikit tips untuk menguatkan semangat bagi diri sendiri yang memang selalu down. Kadang-kadang bila kita share benda yang baik dengan orang lain. Secara tak langsung menaikkan juga semangat diri sendiri. Yang baik itu semuanya dari Allah dan yang buruk itu adalah dari diri kita sendiri.

Jom Feni Share kata-kata Motivasi yang boleh kita cakap dengan diri kita sendiri.


Semoga hari ini, esok dan seterusnya lebih baik dari sebelum ini. Teruslah melangkah selagi kita diberi peluang. Jangan mudah putus asa. Allah bagi kita ujian sebab Dia sayangkan kita. InshaAllah pasti ada bahagian untuk kita.



No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.