JANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE

Friday, October 19, 2018
Sekarang ni ramai orang yang mengalami masalah kewangan dan sibuk mencari peluang untuk menambah pendapatan. Yang banyak menjadi pilihan adalah dengan buat bisnes online. Feni pun tak kurang juga. 

Hanya dengan handphone yang ada khidmat internet kita dah mampu menjana pendapatan dimana sahaja. 

Selalunya yang mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee adalah seseorang yang telah atau sedang mengamalkan suplemen Shaklee. Bila dah rasai sendiri perubahan yang berlaku setelah mengamalkan produk Shaklee barulah bersemangat nak berkongsi dengan orang lain.

Bagi Kak Feni yang selalu kena penat, letih dan kena demam ni. Memang perlukan suplemen untuk membantu dalam meningkatkan tenaga. Kalau dulu untuk hilangkan mengantuk, kena ambil kafein. Sekarang bila dah kenal dengan suplemen Shaklee. Perlahan-lahan meninggalkan kafein. Sekali sekala teringin tu bolehlah.

Antibodi badan pun semakin lama semakin kuat sejak amalkan suplemen ni. Kalau tak dulu dalam sebulan mesti 2 3 kali kena demam dan selsema. Macam imun badan semakin kuat lah. Suplemen ni macam dia tambah nutrisi yang kita kurang. Maklum sajalah kita ni kadang-kadang nak makan pun yang sedap-sedap je. Sayur dan buah kurang makan. Jadi macam mana nak dapat nutrisi yang cukup.

Macam Nak Daftar Sebagai Ahli Shaklee ?

Untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee mudah saja. Ada 2 pilihan sama ada bayar yuran keahlian sebanyak RM79.50 atau dengan membeli barangan Shaklee sebanyak 200uv atau lebih. 



200uv tu macam mana ?
Setiap produk Shaklee ada uv masing-masing. Contohnya Sebotol Vivix ialah 118uv. Kalau beli 2 botol Vivix dah 118x2=236uv. Kalau beli 2 botol Vivix dah layak mendapat keahlian percuma. Kemudian dapat pulak bonus yang dimasukkan ke dalam akaun bulan depan.

Penting untuk mendaftar dengan upline yang aktif supaya tidak terkapai-kapai dalam mendapatkan info. Ini untuk yang ingin buat bisnes dalam Shaklee. 

Ramai surirumah dan juga golongan profesional telah berjaya membuktikan bahawa mereka mampu menjana pendapatan yang lumayan hanya dengan menjalankan bisnes Shaklee.

Bisnes Shaklee ini tidak bermusim kerana permintaan terhadap suplimen memang sentiasa ada. Ramai orang yang membeli produk Shaklee kerana memang banyak bukti tentang keberkesanannya.

Produk Shaklee telah diuji secara klinikal dan siap ada LandMark study untuk produknya. Pengambilan suplimen secara berterusan mampu membantu dalam meningkatkan kualiti kehidupan.

Dalam masa yang sama membuka peluang kepada semua orang supaya menjana pendapatan mengikut keselesaan masing-masing. Sambil-sambil makan suplimen untuk diri sendiri dan share kebaikannya, dapat jugaklah hasilnya kan. Untung-untung dapat makan vitamin free. 

Perniagaan Shaklee sentiasa berkembang dan mendapat permintaan yang hangat kerana ramai yang dah celik tentang kepentingan nutrisi yang betul. Masalah kesihatan adalah salah satu punca ramai orang berusaha untuk mendapatkan khasiat dari suplimen bagi mencegah penyakit bahaya.

Menjadi ahli Shaklee anda layak untuk mendapatkan harga ahli yang lebih murah berbanding harga pasaran. 

Untuk yang ingin menjana pendapatan pula ada beberapa ganjaran lain yang boleh dimiliki kepada yang layak. Antara ganjaran yang ditawarkan ialah :
✔ Bonus setiap bulan
✔ Sibsidi pembelian kereta
✔ Umrah 
✔ Percutian

Semuanya ditanggung oleh Shaklee. Menarik kan ? Bukan itu sahaja. Kalau join group kami. Upline selalu bagi reward untuk sesiapa yang join task. Hadiahnya pula bukan yang biasa-biasa. Memang best sangat. Ops terbongkar rahsia pulak.

Okey, jangan lupa kontek Feni kalau berminat nak join ahli. Boleh pilih sama ada nak bayar RM79.50 atau buat belian 200uv ke atas.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com

4 comments:

  1. Hai,jemput join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak feni dah join.

      https://www.safenifeni.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

      Delete

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.