INDIVIDU YANG BERNOMBOR ASAS 9

Kenapa nombor 9 yang Kak Feni tekankan sebab nombor asas Kak Feni 9. Hehe jadi lebih suka nak share nombor 9. Nombor lain nanti Kak Feni share di entri lain.

Nombor 9.


  • Optimistik
  • Terbuka
  • Peka
  • Pintar
  • Sensitif
  • Emosi
  • Tampil Cantik


KELEBIHAN INDIVIDU YANG BERNOMBOR 9



  • Suka mengajar dan senang membantu orang lain.
  • Gerak hati yang kuat.
  • Kreatif
  • Penuh inspirasi


Kejayaan selalu di depan mata, namun cenderung untuk gagal kerana sikap mudah putus asa dan menyerah kalah jika berdepan dengan dugaan yang lebih besar.

KELEMAHAN INDIVIDU YANG BERNOMBOR 9



  • Emosinya sering berubah
  • Sering kemurungan
  • Muram


Warna Tuah



  • Coklat
  • Kuning
  • Biru
  • Hitam


Elakkan warna emas, perak dan putih.

Macam mana nak kira nombor asas ?


Ada caranya melalui tarikh lahir. Kak Feni belajar menggunakan petak segi tiga tu. Tapi sekarang dah senang dah boleh guna apps di telefon pintar. XENRICH namanya kalau kita nak install di handphone.


Kita boleh tengok nombor asas kita dengan hanya masukkan tarikh lahir kita.







1 Comments

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !