GUNA REFERRAL CODE : SAFEN225 UNTUK POTONGAN DISKAUN RM7 - Blog Safeni Feni

January 15, 2019

GUNA REFERRAL CODE : SAFEN225 UNTUK POTONGAN DISKAUN RM7




Use my referral code SAFEN225 to get Potongan RM7.00 off your first purchase! Download Shopee now to enjoy free shipping and lowest price guaranteed deals! https://shp.ee/bzik2n2

Untuk yang buat belian pertama kali dengan Shopee bolehlah guna kod  SAFEN225 bagi mendapatkan diskaun sebanyak RM7.


Siapa nak bagi kan ? Barang yang berbaloi beli secara online. Nak belajar membeli secara online pun boleh juga.


Kak Feni pun dah banyak jadi personal shoper untuk customer yang taktahu nak membeli secara online ni. Bila barang dah sampai kita akan dapat coin. Coin ni kita boleh redeem dengan barang yang kita nak nanti. 

Ada juga yang kena shake-shake. Goncang handphone untuk dapatkan coin. Jadi korang buka la apps SHOPEE untuk tahu lebih lanjut. Selongkar lah apa yang ada dalam tu. Mana tahu ada rezeki kan. 

Okey Kak Feni nak buat order baju tidur comel untuk anak-anak kawan ni. 

2 comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.