Beli Digital Radio Surah 30 Juzuk Dengan Shopee

Hurm ni lah akibatnye download apps Shopee. Mulalah hari-hari dok scroll Shopee lepas tu berangan nak beli itu ini.

Ni dah terjebak lagi. Beli radio surah 30 juzuk. Harapnya lepas ni lebih rajin mengaji sambil dengar surah-surah yang akan dialunkan nanti. Survey punya survey nampak yang ni paling murah, jadi terus grab jelah. 



Kak Feni suka beli dengan Shopee sebab boleh kumpul coin untuk item-item yang terlibat. Lepas tu bila kita buat review dia akan tambah juga coin tersebut.

Coin ni kita boleh redeem untuk belian seterusnya. Untuk seller yang terpilih. Ada juga seller yang boleh guna coin untuk redeem. Jadi pandai-pandailah korang ushar untuk guna coin ni.

Paling best bila ada banyak order boleh redeem FREE POSTAGE. Siapa nak bagi kan ? Kita kena jadi pengguna yang bijak.

Boleh download apps SHOPEE disini.

So untuk sesiapa yang baru nak download apps SHOPEE ni, jangan lupa masukkan kod Baucer SAFEN225 untuk penjimatan RM8.

0 Comments