Dapat Cash Back Dengan Touch 'n Go E-wallet



Yayyy dapat cash back lagi dengan touch n go e-wallet.
.
Rezeki online. Bayar bil dapat cash back.
.
Sebelum seriously haram tak tahu guna apa touch n go ewallet ni.
.
Hari tu data on. Bayar tol guna kad touch n go. Tapi baki dalam touch n go tak cukup. Secara automatik dia tolak baki e-wallet.
.
Hahahahahaha baru ku tahu. Sebelum ni aku guna e-wallet ni untuk semak baki touch n go je. Rupanya boleh dapat duit balik dengan benda ni.
.
Lepas ni ku nak tonton movie pon akan ku guna touch n go e-wallet ni.
.
Korang kalau download apps touch n go e-wallet jangan lupa masukkan referral code "n445n5" untuk nikmati 5x rebate.
.
Aduiiii jangan tak masukkan tau. 5x tuuu. Sape nak bagi??



Servis apa lagi yang Touch 'n Go E-wallet ni tawarkan ?


Bayar bill (tertakluk kepada terma & syarat). Kak Feni bayar bill astro je sebab link yang astro bagi minggu lepas tak valid (hampeh betol astro ni). Tu yang cari alternatif nak bayar macam mana. Try guna apps ni tak sangka. Dapat cash back.

Nak booking atau nak ushar tiket flight pon boleh selain pergi dekat web masing-masing. Setakat nak survey harga tu boleh sangat guna apps ni. Mudah sangat kan ?

Lagi bil telefon prabayar (postpaid). Kak Feni guna U-mobile, boleh bayar guna apps ni. Tapi dia tulis "Please allow 3 days for payment details to be updated in your account". Nak cepat punya pasal takut kena bar. Kak Feni bayar direct guna apps u-mobile. Huhu rugi disitu. Lepas ni boleh bayar awal guna apps ni supaya dapat cash back. Hahaha (dasar mata duitan).

Banyak juga promosi yang ditawarkan. Kena selalu ushar untuk nikmati rebate yang depa tawarkan.

10 Comments

  1. Banyak dapat rebate..mngkin akan buat jg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buahlah sis, rebate tu boleh jimatkan duit kita.

      Delete
  2. bestnya.. sy tak tahu apa2 pasal ni jarang shopping online
    dah follow balik ya sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Cik Itah. Semoga murah rezeki selalu.

      Delete
  3. menariknya... biasa nampak iklannnya tp tak pernah cuba... bila dh baca ni wahhh kene try jgk nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa masukkan referral code "n445n5" untuk nikmati 5x rebate tu.

      Delete
  4. nak cubalah..dah download apps tapi tak pernah guna pun lagi hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semalam Kak feni dapat lagi cash back untuk belian topup rm5. Jangan lupa masukkan referral code "n445n5" untuk nikmati 5x rebate tu.

      Delete
  5. Kak Feni nak tanya kenapa ye saya bayar astro guna ewallet ni pastu di refundnya balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia refund sebab apa tu. Adakah no akaun salah ? Refund ni tak pernah pula dengar. Kalau dapat cash back tu ada.

      Delete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !