Giveaway-01 by ematunz.blogspot.com

Tuesday, August 06, 2019
Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

 
Klik gambar dibawah untuk join:



Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw.

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat.

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.




11 comments:

  1. Gudluck! singgah dari giveaway yg sama :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/giveaway-01-by-ematunzblogspotcom.html

    ReplyDelete
  2. All the best.. selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  3. Good luck Kak Feni.

    Ruby join jugak. Cantik kan bawal kaca tu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, ema dah updet nama sis dlm senarai yg join. Mekasehh support giveaway ematunz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan..
    saya join jugak...good luck BTW

    ReplyDelete
  6. Good luck!
    Mrs. A pun join juga... ;-)

    ReplyDelete
  7. Chayokkk! Kite pon join jugak hehe.
    Good luck semua :D

    ReplyDelete
  8. Chayokkk! Kite pon join jugak hehe.
    Good luck semua :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.