Rasai Wangian JAMSYIR LOSYEN DAUN BIDARA Daripada AS Legacy

Kak Feni suka sangat kalau sapu losyen yang ada bau wangi. Ada juga losyen yang tak berbau tapi kalau ada yang berbau wangi dan harum apa salahnya. Nak-nak pula pakai lepas mandi memang segar jer rasa.

Kalau duduk di pejabat sambil buat kerja, tangan kering sebab air-cond terlalu kuat pun sesuai sangat sapu losyen. Kalau tak tangan pun jadi kering dan kusam. Nak salam dengan orang pun malu. Haha jadi marilah kita jaga penampilan diri dengan sapu losyen supaya lembut dan wangi.

Surirumah yang sibuk buat kerja rumah pun elok sangat sapu losyen badan JAMSYIR DAUN BIDARA ni. Bau harum dan boleh lembutkan tangan. Bila suami balik pun seronok nak pegang tangan isteri. 

Okey jom Kak Feni share tentang kebaikan losyen JAMSYIR BIDARA ni.


Pertama kali dapat losyen ni nampak macam biasa-biasa je. Sama jer dengan losyen yang ada dalam pasaran. Haha kekwatnya ! Tapi bila sekali buka dan sapu di tangan memang best bau dia. Tak menyengat dan tak sakit hidung. Wangi dan segar.


Ianya buat Malaysia dan pastinya selamat.



PENGENALAN JAMSHIR LOSYEN DAUN BIDARA

• Jamshir losyen bidara produk dari AS Legacy. Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit. Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti psoriasis, sopak, ekzema dan jerawat.

FUNGSI & KEBAIKAN JAMSHIR LOSYEN DAUN BIDARA

• Mengatasi bau badan
• Melembut dan menghaluskan kulit 
• Merawat kulit sensitif, kusam dan kering 
• Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan 
• Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit 
• Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan Islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir 
• Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara 
• Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat





BAHAN-BAHAN JAMSHIR LOSYEN DAUN BIDARA 

• Ekstrak stem kaktus,
Opuntia Ficus‐Indica banyak digunakan dalam perubatan sebab kesan antiseptik, antibakterial dan healing properties. Dan banyak digunakan untuk merawat luka kesan terbakar.
• AQUA
• CAPRYLIC TRIGLYCERIDE
• GLYCERIN 
• DIPROPYLENE GLYCOL
• SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE
• HYDROGENATED POLYDECENE
• PARFUM
• LACTOSE
• SQUALANE
• ORYZA SATIVA BRAN OIL
• PHENOXYETHANOL 
• CELLULOSE 
• TRIDECETH-10 PROPANEDIOL
• ALLANTOIN
• TOCOPHERYL ACETATE
• BOSABOLOL
• TETRASODIUM EDTA
• ETHYLHEXYGLYCERIN 
• MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL 
• RED IRON OXIDES (CI 77491) 
• CITRIC ACID
• OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT
• AVENA STRIGOSA SEED EXTRACT CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL
• HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE 
• PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT
• BOERHAVIA DIFFUSA ROOT EXTRACT



CARA PENGGUNAAN JAMSHIR LOSYEN DAUN BIDARA


• Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurangkurangnya 2 kali sehari
• Sapu seluruh badan
• Baca selawat 3 kali semasa penyapuan


BUTIRAN JAMSHIR LOSYEN DAUN BIDARA



• Semenanjung Malaysia: RM39.90
• Sabah & Sarawak: RM42.90
• Berat Bersih: 100ml

Untuk dapatkan produk AS Legacy boleh hubungi Ejen AS Legacy.

Elly - +60192232846 atau boleh ORDER SINI

7 Comments

  1. nice nice. teringin la nak bau

    ReplyDelete
  2. daun bidara memag byk kebaikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daun bidara memang baik. Salah satu kebaikannya menghindarkan sihir.

      Delete
  3. tak pernah pakai losyen sangat tapi boleh try :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure yang. Boleh try. Kak feni pun jenis yang susah nak try yang baru. Tapi kalau dah serasi tu mesti repeat order.

      Delete
  4. banyak khasiat daun bidara..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !