Review Minum Bizzi Boddy Satu Produk Dari AS Legacy

Mula-mula kita dapat free. Bila dah dapat free kita try. Try macam berkesan dekat diri ini. Seriously minum ni tak rasa lapar.

Kita pun grab sebotol. 1 botol ni ada 15 sachet. Harga RM79.90 Sahaja. Sesuai untuk orang yang nak diet. Haha boleh kawal nafsu makan.

Bila dah berumur ni metabolisma menurun. Berat badan mula naik. Nak kontrol makan pun susah. Jadi kita minum ni untuk kurangkan nasfu makan itu.




Produk : Bizzy Boddy
Harga : RM79.90
15 SACHET 1 Botol

Haha kita sambung sinilah. Nak menaip di ig guna hp rasa lenguh jari-jemari mulus Kak Feni ni. Sebenarnya dah lama dapat free tester dari sahabat Kak Feni. Dia bagi satu sachet untuk try lepas tu dia suruh bagi testimoni.

Mula-mula macam takpelah ! nantilah aku try ! Sombong nau sebab takde keinginan nak cuba. Tunggu, tunggu tibalah masa Kak Feni try. Ewah tu pun setelah sahabat lain yang cakap "eh aku minum benda ni tak rasa lapar la".

Masa tu tak percaya lagi. Betul ke ni. Takpelah nanti aku try.

Kak ipar Kak Feni pun ada cerita pasal Bizzi Boddy ni. Dia cakap nanti kalau dah minum Bizzi Boddy ni kita takkan rasa lapar. Masa tu baru teruja nak try. Haha nak kurus kan ?

Ni aku nak kurus tapi makannya ya ampun. Memang tak boleh nak kontrol langsung. Nak-nak pulak tengok makanan yang sedap-sedap. 

Okey, kita back to cerita asal. Isnin lepas, konon taknak makan tengahari. Makan pagi je. Memang ambil sarapan la. Makan nasi berlauk. Selalunya kalau dah ambil sarapan pagi memang akan makan juga tengahari. Hari Isnin tu try minum Bizzi Boddy ni.

Mula-mula rasa juga lapar tengahari tapi Kak Feni banyakkan minum air kosong. Bila dah petang pukul 4.00 petang selalunya masa ni Kak Feni akan bancuh air milo cicah dengan biskut. Hari tu memang tak rasa lapar dan teringin nak minum atau makan sampai kawan pun tegur '"eh mu tak minum petang ke hari ni ?"

Haha baru perasan. Yelah aku tak rasa lapar lah hari ni. Tengahari tadi aku minum Bizzy Boddy yang Elly bagi hari tu.

Memang tak rasa lapar dan bertenaga. Nak kata perut nak minta isi tu takde sangat. Nafsu makan pun macam disekat. Macam tak percaya ku boleh kontrol makan.

Baru satu sachet dah macam tu. Patutlah Fasha Sanda kurus, dia amalkan benda ni.

Baca juga : Kebaikan Bizzy Boddy Yang Membantu Dalam Mendapatkan Bentuk Badan Idaman

Rasa tak rugi Kak Feni cuba produk ni. Mana tahu boleh turunkan berat badan ni. Kak Feni dah overweight dah ni. Kalau tak kontrol awal-awal boleh kena obesiti 😥. Sangat menakutkan kalau badan naik teruk.

Nak kurus bukan nak cantik sahaja. Nak sihat, nak buat amal ibadat pun senang. Nak hidup lebih lama dan lebih sihat. Kalau hidup lama tapi tak sihat pun tak boleh juga. Jadi kena jaga kesihatan.

Nak order Bizzy Boddy boleh kontek no di bawah ya.

Elly - +60192232846 atau boleh ORDER SINI 

4 Comments

  1. tak pernah try lagi apa apa produk dari AS legacy huhu lepasni boleh try :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Feni pun terjebak sebab kawan cakap boleh kurangkan selera makan. Tu yang nak try tu.

      Delete
  2. betul..nak sihat supaya mudah nak beribadah.

    ReplyDelete
  3. biase je duk jumpa orang iklan2 produk ni, tapi tak tahu pulak mende ni bagus.. boleh la try lepas ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !