Hari Ni Tugas Cuci Sawang Dalam Blog


Hari ni tugas cuci sawang dalam blog ni. Banyak sangat broken link yang kena buang. Kena buang satu-satu. Banyak pulak tu.

Sambil-sambil ushar tulisan ku yang dulu. Rasa macam dok gelak sorang-sorang. Macam ni ke aku tulis dulu ?

Allahuakbar ! Maafkanlah aku yang dulu dan aku masih lagi terus belajar. 

Ya Perjalanan Beribu Batu Memerlukan Langkah Pertama. 

13 Comments

  1. Replies
    1. Kak Feni pun br belajar nak cuci broken link ni.

      Delete
  2. PC rasa pun kena buang sawang la kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada masa lebih boleh cuci. Kak Feni pun slow-slow buang yang lama.

      Delete
  3. banyak betul orang cuci broken link ni hehe

    ReplyDelete
  4. Samalah kita hahaha. Nini dah delete semua entry dulu-dulu. Lawak betul bila baca balik XD

    Nini singgah sini. Jempur join giveaway kalau berminat :3

    https://itsninisblog.blogspot.com/2019/09/sayonara-stationery-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. Langkah pertama itulah yang mengajar kita jadi dewasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan wak ? Kalau tak melangkah duduk je stay tempat sama.

      Delete
  6. sy nak cuci blog ujung bulan ni lah...masa tu boss gi holiday takde kerja sangat nak buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann sambil-sambil lepak takde keje boleh lah cuci.

      Delete
  7. mmg menguji kesabaran... tp kene buat jgk kan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !