Jangan Lepaskan Peluang Untuk Grab Promo Ostematrix Shaklee Oktober 2019

Tuesday, October 08, 2019
Alhamdulillah harini dah banyak yang order Ostematrix bagi memenuhi keperluan kalsium harian. Bulan ni promosi 3 botol dapat diskaun sebanyak 5%.



Harga Asal untuk 3 Botol  : RM183.75
Harga Promosi untuk 3 botol : RM174.56 (diskaun 5%)

Jimat : RM9.19.

Jom kita tengok tanda badan kurang kalsium

Jadi bagi mereka yang ada tanda atau simptom seperti di atas, boleh cuba amalkan Ostematrix sebagai suplemen tambahan bagi mencukupkan keperluan kalsium harian.

Untuk info lanjut boleh rujuk : KEBAIKAN OSTEMATRIX UNTUK KESIHATAN





Bagi mereka yang ada masalah untuk minum susu atau tak suka dengan susu sebab tak boleh nak telan, boleh amalkan Ostematrix sebagai suplemen tambahan. Satu tablet Ostematrix bersamaan dengan segelas susu. Dalam sehari disarankan untuk mengambil 4 tablet untuk mencukupkan keperluan kalsium harian.

Kalsium sangat penting untuk menguatkan tulang, gigi dan kuku. Ibu hamil memerlukan lebih banyak kalsium berbanding wanita yang tak hamil.

Jadi untuk mendapatkan suplemen Ostematrix boleh menghubungi Kak Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com

4 comments:

  1. Peluang dan rezeki untuk pengguna yang setia dan serasi dengan Shaklee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Kak Feni dah pon grab 3 botol untuk diri sendiri.

      Delete
  2. Kalsium ni penting sgt...klu malas minum susu, memang boleh ganti dgn Ostematrix..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah ramai jugak yang tak suka minum susu.

      Delete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.