Open Order Lipmatte XOXO dan Foundation Young & Glow Dari Mama Neelofa

Assalamualaikum semua. Haiiii lambat Kak Feni bersiaran hari ni.



Biasalah banyak hal. So malam ni Kak Feni nak share dengan korang pasal produk yang tengah meletop sekarang ni. Ianya tak lain tak bukan foundation Young & Glow dan Lipmatte XOXO dari mama Neelofa.

Produk yang tak perlu nak dikenalkan lagi sebab semua dah tau tentang kualiti dan kebaikannya.


Foundation Young & Glow



PERHATIAN KEPADA WANITA SUKA

SOLEKAN CANTlK GLAM & CEPAT ! !



Saya suggest untuk pakai Young and Glow foundation ni. Haritu dah pakai, harini repeat pakai lagi tau. Sangat mudah & cepat, bersolek dengan ringkas & nampak glowing.


Memang terbaik la glowing foundation ni .


Kandungannya sangat bagus untuk kulit:


๐ŸŒธMinyak Argan

๐ŸŒธEkstrak Pudina

๐ŸŒธVitamin C&E

๐ŸŒธMinyak Biji Aprikot

๐ŸŒธSerum Merawat Masalah Kulit..

๐ŸŒธTiada Bahan Kimia merbahaya!

๐ŸŒธTiada Bahan berasaskan haiwan & HALAL.

Haa best kan?


Jom baca khasiat & kelebihan Young and Glow ni:

❤Melindungi kulit dari sinar UV (Sunblock SPF 45)

❤Melembabkan kulit wajah (Moisturiser)

❤Memperbaiki masalah kulit(Serum)

❤Sesuai pakai Medium coverage to Full coverage

❤Kulit sensitive pun boleh pakai

❤Bau pun wangi

❤Sesuai untuk semua jenis kulit

❤Tekstur lembut dan ringan bila pakai

❤Mudah cuci

❤Mesra solat

❤Tahan 2 bulan bergantung penggunaan

LipMatte XOXO






Wow menarik kan warna dia ? Meletops sangat. Kak Feni dah pun submit order untuk mereka yang preorder semalam. Alhamdulillah tak lama lagi akan sampai terus kepada customer.

Haha oleh kerana tergoda dengan warna yang meletop ini, Kak Feni pun tak lepaskan peluang untuk grab juga satu set. Nanti dah sampai Kak feni akan buat review tentang warna yang ada ni. InshaAllah.




Dalam set ni terdapat 3 warna istimewa dan 1 Lipmatte Remover. Jadi tak perlu risau susah nak cuci ke apa. Jadi senang dan tak risau kalau kita nak berwuduk sebelum solat.

Jom tengok apa kebaikan Treatment Lip Balm / Lipmatte Remover Neelofa ni ⬇️

๐Ÿ’‹ Menanggalkan Lipmatte yang melekat pada permukaan bibir dengan lebih mudah.
๐Ÿ’‹ Merawat bibir yang bermasalah.
๐Ÿ’‹ Memberikan kesegaran dan kelembapan dan memberi kesan munggil pada bibir.
๐Ÿ’‹ Menjadikan penampilan kita kelihatan begitu natural dan segar.
๐Ÿ’‹ Mempunyai SPF 30  yang dapat melindungi bibir dari kesan sinaran matahari.

๐˜Š๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข. ๐˜•๐˜ฐ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฌ ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ด ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ช ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ.
๐˜’๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ข ๐˜—๐˜™๐˜Œ๐˜–๐˜™๐˜‹๐˜Œ๐˜™ ๐˜‘๐˜ˆ๐˜‹๐˜ ๐˜Š๐˜œ๐˜š๐˜›๐˜–๐˜”๐˜Œ๐˜™ ๐˜—๐˜Œ๐˜™๐˜›๐˜ˆ๐˜”๐˜ˆ ๐˜Ž๐˜™๐˜ˆ๐˜‰ ๐˜š๐˜Œ๐˜› ๐˜“๐˜๐˜—๐˜”๐˜ˆ๐˜›๐˜›๐˜Œ ๐˜Ÿ๐˜–๐˜Ÿ๐˜–!
.
๐˜๐˜ข๐˜ณ๐˜จ๐˜ข ๐˜ข๐˜ด๐˜ข๐˜ญ ๐˜™๐˜” 142 ๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ๐˜ช ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ถ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช 1 ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต ๐˜Ÿ๐˜–๐˜Ÿ๐˜– ๐˜ฏ๐˜ช, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต ๐Ÿฏ ๐—Ÿ๐—œ๐—ฃ๐— ๐—”๐—ง๐—ง๐—˜ + ๐Ÿญ ๐—Ÿ๐—œ๐—ฃ๐— ๐—”๐—ง๐—ง๐—˜ ๐—ฅ๐—˜๐— ๐—ข๐—ฉ๐—˜๐—ฅ ๐˜๐˜ˆ๐˜•๐˜ ๐˜ˆ ๐—ฅ๐—  ๐Ÿต๐Ÿต
.
๐˜“๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ ๐˜—๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ถ๐˜ฎ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ด๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช. ๐˜ ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช @๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ. 

๐˜•๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ? ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฉ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ

๐˜•๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ? ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฉ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ
 
๐˜•๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ? ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฉ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ

  

Oh ya, tak lupa juga ada juga stok LOFA lens yang tengah sales sekarang ni. Sekotak 2 pair hanya RM60 sahaja. Nanti ada masa Kak feni update pasal lens sahaja okey ?

Jangan lupa kalau berminat dengan LipMATTE ni cepat order dengan Kak Feni. Klik je link wasap di atas. 


Terima kasih semua !


Share:

8 Comments

  1. Replies
    1. Memang berjaya kan. Inspirasi sangat dengan dia.

      Delete
  2. Tak sangka Neelofa keluarkan bedak asas dan lipstick.
    Good luck dalam bisnes.

    ReplyDelete
  3. Menarik tu lipmatte 3+1 tu. Harga berbaloi :)
    Warna dia cantiklah kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann. Kak feni pun tunggu sampai ni. Semua pre order. Seller pun kena pre order. Dapat nanti Kak feni share kaler dia.

      Delete
  4. nanti abe kie belikan utk isteri ya?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !