Tengah Survey Kabinet Dapur



Photo : kredit Google & facebook

Kak Feni tengah Survey Kabinet dapur untuk rumah baru. Nak yang bajet-bajet dan mampu milik.

Nak buat yang macam dalam gambar kat atas tu. Bergantung kepada bajet yang mampu. 

Table top dah ada. 

Tunggu dapat kunci boleh masuk rumah dah boleh start buat renovation dan apa yang patut. Setakat ni nak kena repair syiling, dinding, bilik air dan paip singki. 

Kak feni taknak cat nak pasang wallpaper je. Hehe dah ushar wallpaper apa nak tapi tak boleh beli lagi sebab nak ukur dulu keluasan. Yang ni nak buat sendiri jer sebab rumah mak mentua pun kami buat beramai-ramai dengan Adik beradik suami. 

Alhamdulillah Semoga segala urusan dipermudahkan. Paling lewat pun bulan 10 ni nak selesai segala urusan. Harapnya Allah permudahkanlah segalanya. 

Share:

6 Comments

  1. Harap berjaya segala dirancangkan. Insya Allah.

    ReplyDelete
  2. seronoknya nak masuk rumah baru... mesti semangat lain macam nak deko kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula Kak. Geram ni. Harapnya cukuplah dengan bajet yang ada ni. Kalau tak kena menyimpan dulu la.

      Delete
  3. Bagus la boleh buat sendiri.. Saya suruh suami buat sendiri tapi dia tak berani. Tak de kemahiran katanya. Peralatan pun kena cukup. Tak pela ,, tunggu alat2 lengkap dulu la baru buat.. sabar je dulu nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Feni pun kalau boleh buat sendiri nak buat sendiri supaya boleh jimat. Ni buat lagi habis duit lagi banyak baik upah orang jela. Hihi

      Delete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !