Kebosanan Melanda

Thursday, September 27, 2012
Lame dah aku x jenguk blog aku nie..hehehe..maklumlah minggu nie aku bz giler...huhu..last friday i was receive all the report to REDUE..huhu..OMG2...tensen btol aku sampai 1st night tue aku xleh nk tdo...teringat psl report yg nk kena buat..adoyai2...Tuhan tabahkan hatiku utk melaluinya..aku solat mtk tuhan tabahkan hatiku..alhamdulillah..hari ini..dengan bangga da gumbiranya daku kerana i'm finish my job...yahoo3... rase nk hip2 horee...yehaaa...kihkihkih...
   hari nie aku relax sket sebab pg2 aku da pulun siapkan sume2..esok aku cume hantar jer...hehehe..harap2 sume ok la..aku xnk ade problem lg la..pening aku nk redue report...xpela...sabar jela..skrg aku da expert la sket pasal2 report nie..mase first masuk dulu rase give up jugak la..nk cr keje lain la ape la...hahaha..klakar bile igt blk..skrg bile bos da nmpk mcm mane aku keje..die ckp nk up gaji...fuhhh..rase pengorbanan berbaloi..alhamdulillah..maybe rezeki si kecik kt umah tue..hahaha..
  Kalau gaji da up blehla bli baju br kt sikecik tue...skrg nie ckp2 mkn jer..susu, pampers dll..kdg2 x tertanggung..huhu tapi idup mesti diteruskan...


No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.