Friday, February 21, 2020

Salam Jumaat Salam Menjemput Rezeki

Assalamualaikum. Minggu ni sibuk betul uruskan anak-anak sendiri. Husband kena kerja di luar dan hari ni baru boleh balik. Alhamdu...
Thursday, February 13, 2020

Tulislah Blog Untuk Jana Pendapatan

Alhamdulillah semalam Kak Feni tulis entry pasal   #Review Kopi Aura Dara Satu Produk FFD  . Lepas siap Kak Feni terus share link dekat fb u...
Tuesday, February 04, 2020

Alhamdulillah Untuk Hari Ini

Terima kasih ya Allah untuk nikmat ini. Hari ni dapat lebih 3 angka hasil menjala di fesbuk. Pagi-pagi ada ada orang ketuk pintu...
Tuesday, January 21, 2020

Yeah Order Shopee Dah Pecah Telur !

Tahun ni awal hari tu best gila rasa macam wah tahun ni tahun Ong untuk aku. Sebabnya awal lagi dah masuk 22 pax untuk ke Bali bulan Mac nan...
Tuesday, January 21, 2020

Table For Two

Ewah hari ni terlepas sarang lagi. Lunch di Restoran Haslam dengan Nadia lagi. Hehe. Tak jauh pun dengan opis Kak Feni tapi kalau jalan ka...
Monday, January 20, 2020

BIDARA HERBAL PRODUK DARI FARFADELIGATE

🥦 Bidara Herbal Kandungan 👇 🌹Daun bidara 🌹Garam bukit 🌹Air mawar 🌹Daun limau purut 🌹Minyak aroma 💞Daun bidara 🌺Mempercepa...
Friday, January 17, 2020

Nadia Datang Opis lagi

Hargailah setiap masa yang ada kerana kita takkan mampu untuk putarkan masa yang dah berlalu. Yang pergi takkan kembali. Selagi ada pel...
Thursday, January 16, 2020

Dilantik Menjadi Stokis Produk FFD

Hari ni dah 16 haribulan Januari 2020. Apa pencapaian yang dah aku capai? Tertanya pada diri sendiri. Mula mengambil buku nota dan mula menc...
Wednesday, January 15, 2020

Master Checklist Harian Kak Feni

Kak Feni baru sudah print master checklist untuk diri sendiri. Yang tahun lepas masih boleh guna sampai bulan April nanti. Saja Kak Feni...
Tuesday, January 14, 2020

Bila Boss Kami Dah Nak Bersara

Semalam dapat berita sedih dari boss Kak Feni. Sebenarnya dia cakap pun slow-slow jer dengan Kak Feni. Dia cakap akan cuti terus lepas Tahun...
Monday, January 13, 2020

Kelebihan Kad BigPay Untuk Traveler

Yeahh nak share jugek dengan korang yang kad BigPay Kak Feni dah sampai hari Sabtu lepas. Cepat betul sampainya. Dia ada mention 5 -7 days w...
Wednesday, January 08, 2020

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Ha ghithewww jumpa dah benda yang Kak Feni suka bila berblog walking. Giveaway!!! Untuk pertama kali bagi tahun 2020. Korang pun kalau nak...
Wednesday, January 08, 2020

Dugaan Itu Tanda Allah Sayang !

Sedihnya hari ni. Tak tahu pasal apa. Mood swing betul dan sensitif. Mungkin faktor umur juga. Entahlah sebab tu orang kata susah jadi perem...
Monday, January 06, 2020

Open Travel To Bali Indonesia

Hari ni pegang lepas pegang lepas handphone. Rasa nak menaip tapi tak tahu nak taip apa. Tiba-tiba wasap masuk menderu. Ingatkan dari cust...
Wednesday, January 01, 2020

Selamat Tahun Baru 2020

Semalam kami gigih keluar rumah sebab nak count down new year. Mulanya nak lepak Di atas bukit Ampang. Namun bila sampai atas bukit dah penu...
Powered by Blogger.