Tuesday, November 17, 2020

Semua Orang Struggle Nak Teruskan Hidup

Tahun ni tahun yang sangat mencabar untuk semua orang. Ujian demi ujian Allah uji supaya kita ni tetap sabar dan tabah menghadapi semua ujia...
Saturday, November 14, 2020

Masak-masak Hari Ni

Hari ni duduk rumah masak biasa je. Haha memang ni la masakannya. Berpeluh la jugak nak penyet sambal penyet tu.  Bahan basah ada ayam je. J...
Friday, November 13, 2020

Purse Beli Di Shopee Dah Sampai Semalam

Yeahhh dah sampai tapi yang sampai berbeza dengan yang Kak Feni post semalam. Haha adakah aku yang tersalah pilih atau habis stock. Aku mala...
Wednesday, November 11, 2020

Banjir Hulu Langat 4 November 2020

Okey baru ada mood nak bercerita dan menceritakan kejadian. Seminggu yang lalu. 4 November 2020 sekali lagi rumah kena landa banjir. Meh la ...
Thursday, October 22, 2020

8 Amalan Mudah Tetapi Luar Biasa Hebat

Orang yang berjaya sentiasa berjaya merancang untuk masa depannya. Jadi mulai hari ini walau sekecil mana pun nikmat yang Allah bagi. Kita h...
Friday, October 16, 2020

Bekalan Ubat-ubatan dan Suplemen

Dua tiga minggu ni kita tunjuk ubat-ubatan dan suplemen jela ya sebab badan ni tak berapa sihat sejak minggu lepas. Sakit itu ujian. Alhamdu...
Friday, October 09, 2020

Tabung Sedekah Kak Feni

Siapa dah ada tabung sedekah ? Tahniah alhamdulillah sebab dah berjaya untuk kumpul pahala di akhirat. Banyak manfaat bersedekah ini termasu...
Friday, October 02, 2020

Santai 2 Oktober 2020

Semalam permulaan Oktober yang baik untuk Kak Feni sebab order masuk pada 1 haribulan. Memang seronok lah hati ini sebab mula-mula dah pecah...
Thursday, October 01, 2020

Selamat Datang Oktober !

Semalam Kak Feni bukan main seronok lagi sebab dapat sales menderu sempena closing September kan. Hari ni pun sama permulaan Oktober yang sa...
Tuesday, September 29, 2020

Bila Gaji Dah Masuk !

Rasa semput jugak hari ni sebab nak siapkan tugasan yang boss bagi. Datin warning jangan panggil boss sebab dia selalu nangis. Haishhh macam...
Thursday, September 24, 2020

Moratorium Dah Berakhir Bulan Ni

Masa bulan 4 hari tu seronok sangat sebab PM kita umumkan yang semua bank beri moratorium selama 6 bulan. Jadi tak payah segala pinjaman. Ka...
Monday, September 21, 2020

Cuti Balik Kampung 4 Malam 4 Hari

 Assalamualaikum. Hari ni Kak Feni dah kembali masuk opis setelah bercuti mula dari hari Sabtu lepas. Mari kita mulakan perjalanan cuti Kak ...
Powered by Blogger.