Monday, August 29, 2016

Adik Rayyan

Kesayangan ummi, abah dan abang Aus sampai bila-bila. Semoga menjadi anak yang soleh untuk semua.  Sentiasa sayang dan rindu Adik Rayya...
Wednesday, August 24, 2016

Pil Box Ajaib

Benda ni saya panggil pil box ajaib. Kenapa saya panggil ajaib ? Ia membantu memudahkan saya untuk ambil suplemen tepat pada waktunya. Kal...
Wednesday, August 24, 2016

Just Do It

Rasa down sangat sampai tak tahu nak buat apa kan? Apa kata kita buat chillax tengok video kat atas ni. Kadang-kadang kita perlu lu...
Monday, August 22, 2016

ESP (Energizing Soy Protein)

ESP adalah sesuai untuk semua golongan. Samaada untuk wanita, wanita menyusu, remaja, lelaki, warga emas (kanak-kanak tidak digalakkan)....
Wednesday, August 17, 2016

5 Kunci Perkara Ghaib

5 Kunci Perkara Ghaib, tidak mengetahuinya melainkan Allah iaitu : ==================================================== 1) Tiada mengetahui ...
Friday, August 05, 2016

Testimoni Set Cantik Gojes

Teruja ! Itu perkara yang paling best untuk share. Bila customer kita contek kita dan bagitau pasal efek makan vitamin c dan vitamin...
Powered by Blogger.