Sunday, July 29, 2018

KEBAS TANGAN BERANSUR PULIH

Semalam lepaa je update cerita pasal lenguh dan kebas bahu terus en husband datang ambil di pejabat. Balik rumah dan terus pergi klinik juml...
Wednesday, July 25, 2018

HFMD SEDANG MELANDA

Hari ni buka group whatsapp dapat terima info tentang virus HFMD yang menyerang kanak-kanak. Kak Feni yang mempunyai dua anak kecil memang r...
Tuesday, July 24, 2018

Plaza GM Kuala Lumpur

Assalamualaikum. Kali ni Kak Feni nak share satu tempat menarik sebagai lubuk buat duit untuk seller online yang memang minat berbisnes mac...
Monday, July 23, 2018

DEMAM SELSEMA MENJELMA

Dua tiga hari ni tak boleh nak chill sangat sebab demam selsema menjelma. Mula-mula seorang kena. Lepas tu berjangkit kepada yang lain dan s...
Monday, July 23, 2018

TANDA BUASIR DAN CARA MENCEGAHNYA

Hari Sabtu lepas Kak Feni pergi melawat seorang sahabat kakak Kak Feni yang sedang berpantang. Berpantang selepas menjalani pembedahan memb...
Friday, July 20, 2018

ADAB TEGUR MENEGUR

Teringat saya pada satu kisah. Pada suatu malam, rumah seorang lelaki kaya dimasuki perompak. Banyak hartanya yang hilang dan ahli kelu...
Friday, July 20, 2018

MENUNGGU WAKTU ZUHUR

Sementara punya waktu. Aku catatkan di blog aku ini. Ini blog personal aku. Kadang-kadang aku coretkan rasa hati dan juga kegembiraan aku di...
Thursday, July 12, 2018

Coretan Merapu Raban Hari ni

Alhamdulillah masih lagi berpijak di bumi yang nyata. Masih mencari-cari hala tuju kehidupan. Masih berusaha untuk mencapai kejayaan. Rasa s...
Powered by Blogger.