Friday, September 30, 2016

JURNAL KESYUKURAN SAFENI FENI

Tadaaa siap satu cover buku untuk jurnal kesyukuran Feni. Maklumlah selalu lost control. Selalu tak bersyukur dengan nikmat yang Allah bagi....
Friday, September 30, 2016

Kenapa Vivix Mahal ?

Saya sebagai pengedar Shaklee sering ditanya tentang kenapa Vivix mahal ? Jadi saya kena sediakan jawapan untuk kenapa Vivix mahal. Vivi...
Thursday, September 29, 2016

Stronger

Kawan datang dan pergi. Macam angin lalu. Mengapa kita perlu melukakan hati sendiri bila ada yang berlalunya satu persatu pergi meninggalkan...
Wednesday, September 28, 2016

3 Kelebihan Shaklee

1) Sentiasa Selamat Dimulakan dengan sumber semulajadi. Ahli-ahli saintis Shaklee telah membuat kajian di pelusuk dunia bagi mencari ...
Wednesday, September 28, 2016

Bersama BestFriend Plaza Permata

Wah wah wah dah seminggu tak jumpa walaupun kerja satu level. Hari ni curi masa dapat jumpa sekejap pun jadilah. Misi sekarang nak kuruskan ...
Wednesday, September 28, 2016

Mengopi Mengeteh Di HQ Office

Sesi mengopi mengeteh kali ni bukan untuk suka-suka. Perbincangan bersama bos dan staff untuk mengutip collection sebanyak RM2.7 Juta. Ohoho...
Tuesday, September 27, 2016

ESP MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN

Rasa badan dah semakin membesar dalam bahasa kasarnya gemuk ? Menakutkan bila orang tegur awak kelihatan sihat la. Makin berisi sekara...
Friday, September 23, 2016

Lagu Teratai oleh Ramli Sarip

Petang-petang cenggini layan lagu Ramli Sarip. Haha.  Hilangkan stress. Sekali sekala layan rock apa salahnye. Jangan sampai melekakan diri....
Tuesday, September 20, 2016

LAYAN LAGU BALDU BIRU

Belajar ilmu baru. Masukkan video dalam blog. Hihi. Berjaya. Tahniah untuk diri sendiri. Cara belajar. Encik google kan ado ? Free je. Bak k...
Tuesday, September 20, 2016

Adik Abang

Terapi minda bila balik rumah tengok anak-anak bersuka ria. Naik motor bromm sana bromm sini. Dengan kaki-kaki kita dia gilis dengan kereta ...
Monday, September 19, 2016

Bisnes Shaklee Dimana-mana

Peluang terbuka luas dengan Shaklee. Ramai orang telah membuktikan bahawa hidup mereka banyak berubah dengan menjalankan bisnes Shaklee...
Powered by Blogger.