3 Kelebihan Shaklee

Wednesday, September 28, 2016

1) Sentiasa Selamat

Dimulakan dengan sumber semulajadi. Ahli-ahli saintis Shaklee telah membuat kajian di pelusuk dunia bagi mencari sumber ramuan semulajadi. Tidak terdapat bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tiada sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis atau perisa tiruan. Setiap produk Shaklee adalah 100% selamat dan terjamin.

2) Sentiasa Berkesan

Kami menjamin tahap keberkesanan yang efektif. Sebelum sebarang prroduk Shaklee menjadi milik anda, kami telah bekeja keras untuk memastikan ianya terbukti dan apa yang kami katakan adalah benar. US$300 juta telah dilaburkan untuk tujuan kajian serta pembangunan produk dan ujikaji. 54 pingat emas Olimpik dimenangi oleh para atlit yang diperkasakan oleh Shaklee.

3) Sentiasa Mesra Alam

Kami menjadi peneraju dan contoh dalam memulihara alam sekitar. Kami merupakn syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate NeutralTM dimana kami telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar. Kami benar-benar bersungguh-sungguh bagi menghasilkan produk semulajadi yang berupaya melindungi kita.

Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: 01115672780
Email: feni8683@gmail.com


No comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.