Pengalaman Pertama Dapat Jual Collagen Powder

Thursday, September 01, 2016
Selamat Hari Merdeka !

Semalam kita selamat menyambut hari Kemerdekaan yang ke 59. Alhamdulillah masih berpijak dibumi bertuah ini.

30 haribulan ambil cuti sebab nak join konvoi MAOC ronda Putrajaya sempena Merdeka. Malam ni alhamdulillah ada order Collagen Powder. Sebelum ni tak pernah jual pun. Tapi bila kita selalu share pasal produk Shaklee, akan ada je orang yang akan pm bertanya. 

Akak ni kata dia nak try collagen sebab kawan dia kata kulit jadi putih dan gebu gebas. Alhamdulillah Feni pon dah selamat hantar kat dia.

Collagen Powder ni sangat bagus untuk semua orang terutamanya wanita. Mengatasi masalah pigmentasi dan mengurangkan jeragat. Kalau macam ada tompok-tompok hitam di kulit. Collagen Powder boleh bantu. Tapi kena amalkan dengan konsisten la.

Tunggu lagi 2 minggu kita tengok feedback dari akak tu ya.

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.