Kenapa Vivix Mahal ?

Friday, September 30, 2016
Saya sebagai pengedar Shaklee sering ditanya tentang kenapa Vivix mahal ? Jadi saya kena sediakan jawapan untuk kenapa Vivix mahal.

Vivix dihasilkan oleh anggur muscadine yang hanya boleh didapati secara semulajadi. Ianya mempunyai 2 kromosom yang mana ahli Sains percaya ianya boleh mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkan kesihatan. Ianya mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai di dalam anggur jenis lain yang menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, antivirus dan anti-bakteria.

Anggur Muscadine adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom, dan kerana pasangan tambahan kromosom ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan. Fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti oksidan yang lebih kukuh. 

Saiz anggur muscadine adalah sebesar biji bola golf. Disebabkan oleh pertumbuhan alam sekitarnya yang unik, cahaya matahari yang kuat menjadikan ia mengandungi lebih banyak polifenol dan resvetrol. Penting untuk faedah kesihatan.Bahan lain yang terdapat dalam Vivix ialah Puruple Carrot, Elderberry (Sambucus Nigra) dan Polygonim Cuspidatum. 

Antara kesan mengamalkan Vivix :


1) Merendahkan tekanan darah
2) Meningkatkan tahap tenaga
3) Meningkatkan daya seks
4) Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi
5) Mengurangkan kedut halus.
6) Anti Kanser
7) Merendahkan tahap kolestrol
8) Menguatkan tulang
9) Melambatkan penuaan
10) Mengurangkan artritis
11) Meningkatkan daya ingatan
12) Anti-Inflamasi
13) Menghalang kejadian tumor
14) Menstabilkan perasaan
15) Mengawal selia estrogen
16) Mengawal selia insulin
17) Anti depresi
18) Mengurangkan bintik penuaan
19) Membantu glaukoma
20) Mengurangkan rambut beruban dan gugur
21) Melegakan alergi dan lelah
22) Memperbaiki mutasi sel
23) Membantu vasodilatasi
24) Menghalang alzheimer
25) Mencegah masalah prostat
26) Memperbaiki kualiti tidur
27) Memperbaiki tekstur kulit
28) Mengawal selia kelikatan darah

Hanya satu sudu sehari untuk kesihatan yang optimum. Ramai yang mengamalkan Vivix secara konsisten telah mengakui bahawa vivix banyak membantu mereka untuk menjaga kesihatan.

Namun harus diingatkan bahawa Vivix hanyalah suplemen dan bukannya ubat. Suplemen ini hanya membantu meningkatkan tahap kehidupan. 


TESTIMONI 1 : JANTUNG SIHAT, BACAAN GULA TURUN, BATUK HILANG & BERTENAGATESTIMONI 2 : KETAGIHAN MEROKOK HILANGTESTIMONI 3 : AWET MUDATESTIMONI 4 : BACAAN GULA DALAM DARAH MENURUNSekiranya anda berminat untuk mencuba Vivix sebagai suplemen harian bolehlah menghubungi Feni melalui salah satu medium di bawah :-

Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: 01115672780
Email: feni8683@gmail.com
No comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.