Program Niaga Air Telah Dibatalkan

Friday, September 02, 2016
Aduh tak tahu nak kabo macam mana. Mujur tak pergi shopping barang niaga lagi. Kalau tak aku nangis tepi bucu meja. Huhuhu.

Planning ahad ni nak berniaga air secara kecil-kecilan kat sebuah event dekat area sini la. Tapi tup-tup En. Hubby kata tak boleh berniaga sebab terlalu ramai manusia yang nak berniaga. Ok fine. Nasib tak beli barang lagi. Kalau dah beli ofkos la bersuka ria anak-anak aku membelasah segala yang di shopping untuk event tu. Haha

So tak payah pening-pening. Lapang fikiran. Hari event tu kita satu family pakat yuya-yuya jelah enjoy that day. Haha. So modal nak berniaga aku simpan tepi. Mana tau nak guna untuk buat apa-apa. Maybe ada hikmahnya. Just think positif la walaupun tak berapa nak positif kan. Kekeke

Okla. Rasa macam nak pergi shopping tudung la kat member. Next time kita jumpa lagi ya. Dada didi dudu.

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.