Krim Ajaib Serbaguna Untuk Semua Peringkat Umur

Sunday, January 15, 2017

Krim ajaib serbaguna ni patut disimpan oleh setiap keluarga terutamanya yang ada anak-anak kecil. Krim ini sesuai dibuat losyen untuk melembutkan kulit bayi.

Penggunaannya sangat menjimatkan kerana hanya perlu picit sikit dan sapu ke tempat yang perlu.

Untuk bayi pulak krim ini sangat selamat kerana tidak mengandungi bahan-bahan terlarang. Ianya diperbuat daripada sumber semulajadi dan selamat.


Kulit kaki yang kering dan kasar memang merimaskan. Kadang-kadang bila pakai stoking pun melekat-lekat bulu stoking di kaki. Jadi gunakan herbal blend sebagai losyen untuk menghaluskan kulit kaki.

TESTIMONI HERBAL BLEND:-


Tangan yang alergik disebabkan pencuci pinggan yang berbahan kimia pulih dengan sapu herbal blend.Jerawat mengecut setelah disapu herbal blend.


Ruam anak tiada setelah disapu dengan herbal blend.


Penggunaan herbal blend tidak terhad untuk bayi sahaja. Malah seisi keluarga boleh menggunakan herbal blend sebagai krim atau losyen. Warga emas yang selalu lenguh-lenguh juga digalakkan menggunakan herbal blend kerana ianya tidak berminyak dan mudah diserap oleh kulit.

Selalunya kalau nak melancong ke mana-mana harus bawa herbal blend sebagai krim untuk waktu-waktu kecemasan.

Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.comNo comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.