Bahan-bahan Dalam Cinch Energy Tea Mix Serta Manfaatnya

Tuesday, August 18, 2015

Campuran herba asli


Matcha Green Tea Powder

Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan atioksidan.

Red Tea Extract

Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah yang dikenali sebagai polifenol iaitu pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegah kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang daripada merebak.

White Tea Extract

Juga dikenali sebagai teh hijau muda dengan mempunyai kandungan antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

Rooibos Red Tea Extract

Tumbuhan yang unik yang berasal di Afrika Selatan yang kaya dengan sebatian polifenol-antioksidan.

Kalau anda semua nak tahu...Cinch Energy Tea ni boleh membuatkan kita hilang mengantuk malah boleh memberikan tenaga yang berpanjangan supaya kita kekal aktif sepanjang hari. Sesuai sangat lah untuk sesiapa yang kuat mengantuk dan kuat tidur tu.


Ia juga sesuai untuk pilihan alternatif terbaik bagi menggantikan minuman kopi, soda atau manisan bagi mengekalkan kecergasan tubuh. Yang pastinya teh ini bebas dari perasa, pewarna dan bahan pemanis tiruan.

Hubungi saya untuk mendapatkan Cinch Energy Tea Mix yang hebat ini.


Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com

No comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.