SHAKLEE BISNES PENIPU ? Eh Betul Ke Ni ? Macam Tak Percaya Pulak

Bila tengok video ni macam kena je dengan diri sendiri. Mula-mula join hanya untuk suka-suka tapi mendatangkan pendapatan sampingan pulak untuk saya. 





Tugas kita hanya share kebaikan dan niatkan dalam hati supaya dapat menambah nilai dalam kehidupan orang lain.

Mula-mula amalkan suplemen untuk kurus dan cantik sebab memang sangat obses dengan cantik. Bila Mak Bintang offer nak join tak ? Terus tak melepaskan peluang dan alhamdulillah dah merasa pun bonus dari pihak Shaklee.

Tak kenal maka tak cinta dan kenal bercinta pulak. Hihi.


Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: 01115672780
Email: feni8683@gmail.com

Share:

0 Comments

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !