Jalan-jalan Makan Oden Di Sunway Putra Mall

Wednesday, December 12, 2018
Semalam Selangor cuti sempena hari Keputeraan Sultan Selangor. Jadi Nadia dapat luangkan masa untuk datang opis Kak Feni. Hampir setahun tak jumpa seba opis dia kena pindah ke Selangor. Last jumpa dia masa awal tahun hari tu. Tu pun lepas di opis je.

Kami rehat di Sunway Putra Mall. Luangkan masa lunch di Boat Noodle. Kami beli oden siap-siap di Family Mart. Kat sini tak ada tempat lepak macam Family Mart di One Stop Residence. Kak Feni ingat ada tempat lepak, rupanya tak ada. Jadinya kami pun ke foodcourt di atas untuk mencari tempat yang sesuai. Nadia ajak lepak di Boat Noodle. Kak Feni okey saja.


Dapat makan oden tersenteng habis lengan baju. Kita tutup dengan emoji lah. Hahaha. Tak tengok kiri kanan sebab sedap sangat. Dah lama dah teringin nak makan oden tapi tak berkesempatan. Bila Nadia datang, boleh la ngatur macam-macam. Kata BFF khennn. Kihkih.

Sebenarnya dia nak pi travel lama lepas ni. Sebelum terbang datang jumpa Kak Feni dulu. Seronok benor bila dapat tengok kawan boleh pi overseas. Kita tak tahulah bila boleh pi. InshaAllah tahun depan kita buat buku merah untuk semua. Dapat pergi Indonesia dengan Thailand pun dah ok.

Oden ni tak boleh makan selalu. Sekali sekala nak makan boleh la. Nak-nak pula time hujan. Lepas lepas Sunway Putra Mall, Nadia hantar Kak Feni balik opis dan dia terus gerak balik rumah. Nak packing beg. Huhu entah bila boleh jumpa lagi kan.

Semoga baik-baik jela pergi tempat orang tu.


 

Kami berwefie untuk kenangan akan datang. Nak tahun 2019 dah kan. Harapnya tahun depan lebih indah dan lebih bahagia.

1 comment:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.