Sesi Reply Komen Dan Blogwalking


Lama tak buka blog sebab sibuk dengan urusan rumah tangga. Hari Isnin lepas terpaksa emergency leave sebab sakit gigi. Buka blog tapi tak de masa nak reply. Semalam pulak kena bawak mak tersayang pergi hospital. Batuk lama sangat. Emergency Leave sekali lagi.

Hari ni nampak macam free and easy walaupun pagi tadi hidup agak huru hara dengan kerja opis. Biasala tu kan. Jadi petang ni kita luangkan masa untuk reply komen-komen sahabat blogger yang baik hati sudi menurunkan komen.

Dulu tak pandai pun nak blogwalking, tinggalkan komen or what so ever. Bila dah ada ilmu sikit-sikit ni kena la apply. Kalau tak apply jadi tumpul dan lupa. Bagi blogger picisan macam Kak Feni yang mengharapkan blog untuk mendapatkan sales dan jana pendapatan ni memang kena aktif lah.

Kalau tak aktif, berwasang dah blog, income pun susah nak masuk. Jadi marilah kita mengaktifkan diri dengan mengupdate dan mengushar blog-blog sahabat blogger yang lain.

3 Comments

  1. kena istiqamah la. mcm abam kie ni pastikan boleh siarkan 3 entri seminggu. setiap jumaat, abam kie check komen2 yg ada tu sambil terus blogwalking ke blog2 pengomen tersebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Abam Kie yang selalu positif dan menurunkan ilmu. Alhamdulillah.

      Delete
  2. selamat mengaktifkan diri.. hehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !