Tutu Skirt Beli Di Shopee Dah Sampai !


Again barang beli dengan shopee sampai. Apa pula kali ni ? Tutu skirt untuk anak-anak.


Kak Feni sebagai personal shoper ni tolong belikan jer. Ambil upah tolong order. Kadang-kadang orang tak pandai nak beli online. Screenshoot apa yang dia nak dan whatapps kepada Kak Feni.

Alhamdulillah rezeki berniaga ni ada je. Kak Feni dah pesan dan inform awal-awal kalau nak beli dengan shopee ni kena sabar. Barang tak semua dah ada di Malaysia. Kadang-kadang dari oversea jadi kena tunggu lama. Kalau macam baju yang murah-murah tu selalunya dari China. Jadi kena tunggu kargo sampai.

Jadi janganlah 44 kali tanya bila nak sampai. Kena sabar bila beli online dan harganya jauhhh lebih murah.

Oh ya Shopee sekarang tengah ada promo free shipping sehingga 9 September 2019. Jadi kalau rasa kaya dan banyak duit boleh shopping nak jimat kos postage boleh la on apps shopee sekarang.

Kak Feni nak order penimbang pulak ni. Ada orang order. Alhamdulillah rezeki rajin menulis tetap ada.

Tq Allah.

2 Comments

  1. mcm2 perangai customer...selagi x dpt barang, mesti nk tanya byk kali..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann kena banyak2 istigfar bila berurusan dengan customer cenggini. haha

      Delete

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !