Alfalfa Complex Shaklee Membantu Merawat Keputihan

Friday, October 14, 2016
*Produk ini bukan bertujuan untuk mengdiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Ini adalah antar suplemen wajib untuk Feni. Feni suka share pasal alfalfa ni sebab ianya sangat sesuai untuk wanita terutamanya macam Feni yang kuat kerja ni. Sebagai seorang ibu dan isteri yang bekerjaya ni memang mencabar. 

Pernah fikir tak macam mana nak kekalkan bentuk badan ? Macam mana nak dapatkan body macam dulu-dulu sebelum kahwin. Macam masa anak dara. Cabaran untuk wanita hari ini memang besar.

Jadi pengambilan suplemen sangat penting. Suplemen ni bukan untuk dapatkan bentuk badan yang sihat sahaja malah membantu dalam memberikan tenaga.

Feni suka anggap alfalfa ni macam jamu walaupun khasiatnya jauh lebih hebat dari jamu sebenar. Hihi. 

Alfalfa ni sejenis tumbuhan yang dianggap sebagai bapa segala tumbuhan. Antara khasiat Alfalfa ialah merawat masalah resdung, keputihan, kegatalan, jerawat dan jeragat. Paling best ianya boleh merawat dan mengetatkan rahim. 

Wanita yang suka amalkan minum ais dan tidak berpantang makanan selalunya akan mengalami masalah keputihan yang melampau. Keputihan ini  disebabkan oleh rahim yang kembang dan longgar. Makan makanan yang tidak sihat seperti selalu minum ais dan tidak makan makan yang seimbang menyebabkan keadaan rahim bertambah teruk.

Penjagaan rahim sangat penting untuk wanita terutama untuk wanita. Rahim yang sihat dapat membantu melahirkan anak yang sihat dan cergas. Anak juga lebih tahan lasak untuk melawan penyakit berbanding anak yang lahir dari rahim yang kurang sihat.

Jadi amalkan alfalfa untuk masalah dalaman wanita. Ops bukan wanita sahaja boleh amalkan alfalfa ni. Lelaki pun boleh amalkan. Untuk dijadikan detoks sesuai untuk perokok tegar. Membantu mencuci darah yang kotor tu. Bila darah dah bersih sistem peredaran darah pun lancar. Migrain dan sakit kepala juga boleh dikurangkan. 

Semuanya dengan izin Allah. 


Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: 01115672780
Email: feni8683@gmail.comNo comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.