Backstreet Boys - Drowning Layannnn

Friday, October 07, 2016

Waaaa.. Petang-petang cenggini feeling layan lagu BSB macam back to school je. Zaman gila-gila dulu. Rinduuuu.

Kawan-kawan semuanya dah dewasa dan mempunyai keluarga masing-masing. Aku pun dah beranak 2. Alhamdulillah untuk hidup ini. Syukur sangat-sangat masih bernafas dibumi Allah ini. Masih diberikan peluang untuk menyedut udara dan hidup bahagia.

Setiap orang ada masalah sendiri dan cara sendiri untuk selesaikannya.

Apapun kembalilah pada yang satu. Hiburan hanya sementara. Yang disana juga kekal abadi.

By the way mereka yang menyanyi ni pun dah berumur dan anak-anak pun dah remaja macam aku dulu. kohkohkoh.


No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.