Hidup Tak Pernah Puas

Wednesday, October 12, 2016
Penyakit tak puas hati dengan Template blog kembali lagi. Adoiii. Haha

Penyakit ni hanya aku yang rasa tau. Orang lain aku tak tahu. Bila dia datang geram rasa nak tukar time tu jugak. Kena sabar ! tak boleh gopoh gapah nanti semuanya hilang. Nak setting template bukan senang. Kena try and adjust.

Hanya orang yang sabar macam aku ajer boleh hadap. Nak baca coding template satu. Nak adjust center, left, right. Ikut hati boleh jer suruh orang buat. Tapi aku rasa aku boleh buat sendiri dan memang puas kalau dapat buat sendiri.

Nak-nak pulak apa yang kita nak jadi. Walahaiiii hanya tuhan je yang tau betapa bahagianya hidup. Macam dapat  makan ais kacang yang manis dan lemak-lemak time panas. Cenggitulah nikmatnya.


Nak buat benda ni kena ada minat dan kesungguhan. Kalau tak minat dan takde kesungguhan semuanya tak jalan. Hihi

Semoga aku boleh bersabar dengan dugaan untuk cipta template baru. Semoga tabah dalam menghadapi dan melihat template2 orang yang gempak2 tu. huhu

No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.