Bonus ToneExcel Dah Masuk

Tuesday, October 18, 2016

Alhamdulillah baru berkesempatan untuk menulis blog. Hari ni kan cek-cek akaun tengok ada lebih RM30.50. Mulanya tak perasan duit apa pulak ni. Rupa-rupanya dari penggunaan Simkad berhantu toneexcel. Memang berhantu. 

Kawan yang offer simkad toneexcel ni. Mulanya memang taknak sebab mahal sangat. RM110 kot. Tapi bila mengenangkan memang buat bisnes online dan sangat memerlukan data yang banyak Why not cuba kan ?

Jadi tak salah pilih. RM110 hanya permulaan boleh buat duit rupanya. Tak sangka.

Simcard Toneexcel ni bagus sebab ada banyak sangat  benefitnya. Antara benefitnya kita dapat perlindungan insuran sekiranya topup minimum RM50 sebulan.


Ini adalah pelan internet yang saya pakai untuk masa ini. 


Berbaloi bukan ? Guna handphone dapat duit. 

Nak dapatkan simkad berhantu macam saya ni ? 

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Safeni
Whatsapp :01115672780
Email : feni8683@gmail.com





2 comments:

  1. Replies
    1. Semua coverage yang ada line celcom termasuk dalam line toneexcel Cik haida

      Delete

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.