ShakleeDetox Untuk Kesihatan Dalaman dan Kecantikan Luaran

Tuesday, October 25, 2016
Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee menggunakan gabungan pelbagai herba dan nutrien semula jadi bagi menyokong proses detoksifikasi semula jadi anda. Mari kita lihat produk di dalam set ini yang membantu memberi anda permulaan yang lebih segar!Herb-Lax™Campuran proprietari yang dipertingkatkan dan ditambah lagi dengan daun sena, di mana secara tradisinya ia digunakan sebagai laksatif semula jadi, Herb-LaxTM berkebolehan membantu ketidakaturan yang berlaku pada tempoh tertentu. Ia menggalakkan pergerakan usus untuk memperbaiki proses pembuangan semula jadi tubuh.


DTX™ Complex
Formulasi khusus bersama ekstrak benih milk thistle, cendawan reishi, skizandra cinensis, dandelion, kekunyit, dan articok DTXTM kompleks adalah tonik yang direka untuk membekalkan sokongan nutrisi untuk fungsi hati yang sihat dengan cara melindungi dan memastikan kebolehan tubuh manusia secara normal dalam mengekalkan hati yang sihat.

Peppermint Ginger PlusMembekalkan herba semula jadi dari pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk melega serta meredakan sistem penghadaman anda.

Alfalfa ComplexPerumah kepada pelbagai nutrien, Alfalfa mempunyai akar panjang yang masuk sedalam 6 meter ke tanah bagi mencari nutrien dan mineral daripada tanah, manakala daunnya pula mengumpul sejumlah besar klorofil melalui proses fotosintesis. Ia mempunyai rangkaian nutrien yang sangat luas, termasuk kalsium, fosforus, zat besi, dan magnesium, termasuklah klorofil, bioflavonoids, mineral dan vitamin.


Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.comNo comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.