PKP Day 34 | Kak Feni Kurang Sihat

Monday, April 20, 2020
Semalam skip menulis sebab kurang sihat. Rasa macam nak baring je dan hari ni kisahnya bersambung sampai ke petang. Malam ni alhamdulillah bertambah baik. Duduk rumah dengan anak-anak kena banyak bersabar dan bertahan sebabnya kita bukan boleh rehat dengan sempurna. Tengah baring sedap-sedap, anak kejut nak makan, nak minum, nak berak, nak kencing dan berbagai lagilah. 

Dah 34 hari kita kena berkurung dalam rumah kan. Hari ni adalah hari pertama yang tiada kematian. Alhamdulillah.


Semoga perkembangan baik ini akan berterusan. Sama-sama kita doakan.

Kak Feni ada apply loan bank untuk beli rumah tapi bank nak pay slip. Sebulan lebih dah tak masuk pejabat ni macam mana nak dapatkan payslip. Semuanya HR yang buat sebab company kami tak buat online. Semoga dipermudahkan segala urusan. Harapnya baik-baik sahaja nanti. Pegawai bank tu yang datang hantar dan ambil borang di rumah.

Hari ni takde photo menu PKP day 34 sebab Kak Feni tak larat nak ambil gambar tadi. Lepas siap masak terus ajak anak-anak makan. Lepas makan terus baring dan tidur. Tak larat sungguh rasanya hari ni. 

Semoga kita terus tenang dan stay at home. Kita jaga kita dan buat apa yang Allah suka. 


6 comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.