KENAPA ANDA PERLU PILIH MEAL SHAKES SEBAGAI HIDANGAN HARIAN ?

Thursday, June 02, 2016

Hari ini ramai yang mencari dan mengamalkan suplemen untuk kekal sihat dan cergas sepanjang hari. Shaklee menyediakan satu minuman yang lengkap untuk hidangan harian anda. 

Meal Shakes Shaklee diperbuat daripada  sumber semulajadi  seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin dan beberapa bahan lain yang dibenarkan dan dijamin selamat. 

Meal Shakes sesuai diambil oleh semua golongan bermula dari peringkat bayi hingga dewasa. Meal Shakes sesuai dijadikan sebagai minuman khasiat semasa bersarapan. 

Anak-anak kecil yang mempunyai masalah pemakanan memang sesuai diberi Meal Shakes kerana mengandungi 24 jenis vitamin dan zat perlu bagi membantu proses tumbesaran. Saya suka mencampurkan Meal Shakes dalam susu mereka dan rasanya lebih lazat.

Warga tua yang kekurangan nutrisi juga boleh diberikan Meal Shakes ini untuk membantu mereka kekal bertenaga sepanjang hari. 

Paling best untuk mereka yang sukakan kecantikan. Meal Shakes ni boleh buat kulit kita jadi awet muda sebab ianya mengandungi vitamin A, C, E, Zinc, dan selenium yang merupakan agen anti oksidan yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

Ia juga mengandungi vitamin B yang lengkap yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat yang sihat sekali gus memberikan kompleksi wajah dan kulit yang lebih cantik.

Cadangan pengambilan :
Campurkan 2 sudu besar Meal Shakes bersama perisa kegemaran seperti ESP dan Performance drink atau boleh diminum begitu sahaja.

*nota: hanya 120 kalori untuk setiap hidangan. Ianya boleh dicampur/dikisar bersama buah-buahan dan rasanya sangat lazat.

Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: 01115672780
Email: feni8683@gmail.com


No comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.