KEGUNAAN BASIC H SHAKLEE

Monday, August 28, 2017
Bila sebut pasal Basic H ni memang suka sangat la sebab sebotol Basic H boleh tahan berbulan-bulan lamanya. Lepas tu 1001 kegunaan Basic H yang nak dikongsi supaya semua orang pun dapat manfaat yang sama.

Basic H dihasilkan dariapada bahan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa. 

Sebotol Basic H mengandungi 16 oz boleh menghasilkan 48 gelen bancuhan yang selamat dan benar-benar berkuasa. Jadi kalau nak guna untuk buat kerja-kerja mencuci macam nak mop lantai ke hanya titiskan beberapa titisan Basic H ke dalam air. Kemudian dah boleh mula mengemop lantai.

Yang ada anak sekolah mesti penat nak bersihkan kasut sekolah anak kan. Jom tengok video perbezaan kasut dicuci dengan Basic H.


Antara keberkesanan Basic H ialah membersihkan kesan memasak di dapur. Kadang-kadang kena sental guna berus besi tu kan. Ni dah tak perlu susah-suah nak bazirkan tenaga. Guna sahaja Basic H.Yang ni paling best sebab Basic H bukan sahaja membersihkan sayur malah mengekalkan kesegarannya. Kadang-kadang sayur dan buah-buahan kan banyak disembur racun serangga untuk mengelakkan serangga merosakkan sayuran. Jadi Mak Jemah suka basuh sayuran dan buahan dengan Basic H. 


Kebanyakan bahan pencuci sebanguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merangsang hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan hingal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan..

Pekatan Basic H tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan merbahaya yang lain.

Berminat untuk dapatkan Basic H bolehlah menghubungi Feni :-

Safeni Feni
SID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp:+601115672780
Email: feni8683@gmail.com


No comments:

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Kak Feni. Sila tinggalkan komen untuk Kak Feni kunjung ke blog anda kembali. Thanks !

Powered by Blogger.